Ugnsbakad aubergine med tomatsås och fetaost
Ugnsbakad aubergine med tomatsås och fetaost är en läcker vegetarisk rätt som passar perfekt att bjuda på. Aubergineskivorna blir mjuka och goda tillsammans med den krämiga fetaosten och den smakrika tomatsåsen. En riktig höjdare som enkelt kan varieras med olika kryddningar!

Ingredienser
4 portioner
- aubergine 400 g
- gul lök 1 st
- vitlöksklyfta 2 st
- krossade tomater 800 g
- vitt vin 100 ml
- torkad oregano 7 g
- torkad timjan 7 g
- honung 15 ml
- olivolja 150 ml
- salt 2 krm
- peppar 2 krm
- fetaost 300 g
- färska örter 20 g
Tillagning
Spara 30% på din mathandel genom att jämföra först
Utvalda recept
Grillbricka - By Bitting
Amerikanska Pannkakor - Fluffiga & Lätta
Cupcakes till Påsken - söta och goda
Kärlekssemla - Enkelt & gott
Baba ganoush - Aubergineröra
Klassisk Lasagne med Nötfärs - En Italiensk Delikatess
Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping
Saffransbullar - Gudomligt Goda och Saftiga
Fyllda paprikor med ris och köttfärs