Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping

Godaste rabarberpajen gör du med syrliga rabarber under knäckigt havretäcke med kolasmak. Läckrare rabarberpaj får man leta efter! Servera gärna med vaniljglass.

Skriv ut
Dela / Spara
Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping

Ingredienser

  • havregryn 2 dl
  • strösocker 2 dl
  • vetemjöl 1.75 dl
  • bakpulver 0.5 tsk
  • vaniljsocker 1 krm
  • salt 1 krm
  • smör 125 g
  • vispgrädde 0.5 dl
  • ljus sirap 0.5 dl
  • rabarber 500 g
  • smör 10 g

Tillagning

🍲 Lägg till receptet
💰 Jämför butiker
🛒 Handla ingredienserna
Spara 30% på din mathandel genom att jämföra först