Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping

Godaste rabarberpajen gör du med syrliga rabarber under knäckigt havretäcke med kolasmak. Läckrare rabarberpaj får man leta efter! Servera gärna med vaniljglass.

Skriv ut
Dela
Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping

Ingredienser

  • havregryn 2 dl
  • strösocker 2 dl
  • vetemjöl 1.75 dl
  • bakpulver 0.5 tsk
  • vaniljsocker 1 krm
  • salt 1 krm
  • smör 125 g
  • vispgrädde 0.5 dl
  • ljus sirap 0.5 dl
  • rabarber 500 g
  • smör 10 g

Tillagning

🍲 Lägg till receptet
💰 Jämför butiker
🛒 Handla ingredienserna
Spara 30% på din mathandel genom att jämföra först