Gravad lax - Klassiskt Recept med Dill och Vitpeppar
Gravad lax är en älskad svensk tradition. Med detta recept kan du enkelt förbereda din egen gravade lax med en perfekt balans av dill, socker, vitpeppar och salt. Perfekt för festliga tillfällen eller som en del av en lyxig vardagsmåltid.
10 portioner
Tillagning 48 timmar 15 minuter
Spara 30% på din mathandel genom att jämföra först
Utvalda recept
Grillbricka - By Bitting
Amerikanska Pannkakor - Fluffiga & Lätta
Cupcakes till Påsken - söta och goda
Kärlekssemla - Enkelt & gott
Baba ganoush - Aubergineröra
Klassisk Lasagne med Nötfärs - En Italiensk Delikatess
Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping
Saffransbullar - Gudomligt Goda och Saftiga
Fyllda paprikor med ris och köttfärs