Gammaldags Kalops - Traditionell Svensk Måltid
Gammaldags kalops är en traditionell svensk rätt som kombinerar mört nötkött med kryddpeppar, lagerblad och morötter. Serveras bäst med kokt potatis och inlagda rödbetor.

Ingredienser
4 portioner
- benfritt nötkött 1000 g
- morot 400 g
- gul lök 2 st
- smör 1 msk
- olja 1 msk
- lagerblad 3 st
- kryddpepparkorn 30 st
- vatten 1 liter
- kalvfond 2 msk
- majsstärkelse 1.5 msk
- salt och peppar 2 krm
Tillagning 2 timmar 45 minuter
Spara 30% på din mathandel genom att jämföra först
Utvalda recept

Grillbricka - By Bitting

Amerikanska Pannkakor - Fluffiga & Lätta

Cupcakes till Påsken - söta och goda

Kärlekssemla - Enkelt & gott

Baba ganoush - Aubergineröra

Klassisk Lasagne med Nötfärs - En Italiensk Delikatess

Krispig rabarberpaj - En somrig favorit med knäckig topping

Saffransbullar - Gudomligt Goda och Saftiga

Fyllda paprikor med ris och köttfärs